Комплект безжична клавиатура + мишка Logitech MK470

Описание

  • Формат на клавиатурата: Стандарт
  • Стил на клавиатурата: Прав
  • Интерфейс на устройството: RF Wireless
  • Подредба на клавиатурата: QWERTZ
  • Препоръчителна употреба: Универсална
  • Цвят на продукта: графит
  • Мишката е включена

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Комплект безжична клавиатура + мишка Logitech MK470”

There are no reviews yet.