Слушалки моно с USB Logitech H650e

Logitech
SKU: 5099206041189

Описание

  • Слушалки Mono H650e USB 
  • Mono 50-10kHz
  • Микрофон 100-10kHz 
  • LED индикатор при разговор
  • Оптимизиран за Microsoft Lync Single

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Слушалки моно с USB Logitech H650e”

There are no reviews yet.