Гаранционни условия

Продуктите, предлагани от М Технолоджи 2012 OOД, ползват гаранция от 12 месеца, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя. От хигиенни съображения слушалки тип in ear не могат да бъдат върнати ако са използвани и нямат дефект. Ако имат дефект следвайте стъпките описани в Гаранционни условия.

Всяка стока се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от М Технолоджи 2012 ООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

  • адрес и телефон на оторизираните сервизи
  • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
  • гаранционен срок на закупената стока
  • За определени стоки касовият бон служи за гаранционна карта. 

Адрес: гр. Шумен, бул. Преслав 3

Тел.: 0894511355

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

При повреда на продукт с гаранционна карта на М Технолоджи 2012 OOД в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на М Технолоджи 2012 OOД. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на М Технолоджи 2012 OOД. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. 0894511355 или и-мейл: contact@gsm-bosra.com